Pure C

NL
 

Pure C

Pure C is een restaurant met de touch, flair en stijl van topchef Sergio Herman en bevindt zich op de tweede verdieping van het hotel. Toegankelijk voor een breed publiek en uitzonderlijk gelegen op de duinen van Cadzand-Bad met schitterend zicht over zee, strand en duinen. 

Pure C is geopend voor diner van woensdag t/m zondag en voor lunch op zaterdag- en zondagmiddag. 

Chef-kok Syrco Bakker heeft jaren naast Sergio Herman gewerkt in de keuken van Oud Sluis. Syrco en zijn team bezorgen u graag een onvergetelijke middag of avond in Pure C.

"Na alles met Sergio te hebben doorgeproefd worden mijn gerechten in de menu’s opgenomen en ik hoop dat ik u hiermee kan verrassen en dat u mijn werk kunt appreciëren. Op vraag van onze gasten bieden wij u de mogelijkheid om het Menu Nature (5-gangen) uit te breiden naar het Pure C Menu (7-gangen). Dit menu is voor degene die voor de ‘full experience’ willen gaan. Met dit meest uitgebreide menu verwennen wij u met 4 entrees en serveren wij een vis hoofdgerecht, een vlees hoofdgerecht en een dessert. Het uitgebreide Pure C Menu brengt u het beste uit het seizoen, het beste uit Zeeland en het beste uit mezelf´╗┐.”´╗┐

Syrco Bakker